Cauta
Cautare

Medici oftalmologi

Medici oftalmologi

Promed Hospital, parte a rețelei medicale Wellborn și singurul spital privat din București, cu internare continuă, dedicat excelenței în oftalmologie, anunță deschiderea pozițiilor de colaborare cu medici specialiști în domeniu. În acest sens, sunt vizați medici chirurgi oftalmologi, care doresc să opereze într-un spital privat cu perspective excelente de poziționare pe piața serviciilor medicale ultraspecializate în contextul specializării oftalmologice.

Pentru inițierea primilor pași într-o colaborare fructuoasă, medicii interesați de o astfel de colaborare pot trimite CV-urile sau portofoliul personal pe adresa alexandra.stan@wellborn.ro..

Despre Promed Hospital

Cu o investiție masivă, Rețeaua Medicală Wellborn extinde gama serviciilor medicale ultraspecializate prin deschiderea Promed Hospital, Spital dedicat Excelenței medicale în oftalmologie. Astfel, pacienții din toată țara pot beneficia de serviciile medicale integrate ale primului spital privat din București, ce oferă posibilitatea de internare continuă.